Opinions..... llibres, música, art, cinema, etc...... Reflexions.... Opineu vosaltres també, podeu fer comentaris als posts ja publicats o publicar-ne de nous (si no esteu registrats a blogger, m'envieu un e-mail a joanm7@gmail.com i us dono d'alta, rebreu un correu de confirmació de blogger i ja podreu publicar)

11.12.07

Mellow Yellow

Fa uns 4 o 5 anys que escolto Donovan, gran veu, gran guitarra, gran talent, ... però avui he escoltat per primer cop aquest disc, i l'he trobat genial... té cançons d'aquelles que mai oblides, com "Young Girl Blues", els que em coneixeu, potser pensareu, pel títol, que és d'estil blues, però no ho és, és "simplement" una gran veu acompanyada d'una molt encertada guitarra, és la prova que demostra que per fer bona música n'hi ha prou amb una bona melodia. La meitat del disc és molt molt bo, i la resta, si t'agraden els '60 més purs, també t'agradarà. Per cert, només tenia 20 anys quan va composar aquest disc, això encara el fa més bo, ... sembla mentida que un noi tan jove, composi d'aquesta manera.

Això si, t'ha d'agradar el seu estil, sinó, ... doncs res, si mai escolteu música dels '60, potser no entendreu perquè m'agrada tant... en fi, com sempre, això és la meva opinió.

http://wm01.allmusic.com/cg/amg.dll?p=amg&sql=10:hifyxqt5ldhe