Opinions..... llibres, música, art, cinema, etc...... Reflexions.... Opineu vosaltres també, podeu fer comentaris als posts ja publicats o publicar-ne de nous (si no esteu registrats a blogger, m'envieu un e-mail a joanm7@gmail.com i us dono d'alta, rebreu un correu de confirmació de blogger i ja podreu publicar)

19.8.08

Camí de les Esfinxs

Seguint amb el tema d'Egipte, comentar que el divendres dia 15 d'agost, és a dir, fa tant sols 4 dies, vaig llegir al diari AVUI (podria haver estat en qualsevol altre), la notícia del descobriment a la zona de Luxor (antiga TEBAS egípcia) a Egipte, de 4 esfinxs corresponents, segons els experts, als exemplars que formarien el Camí de les Esfinxs que portarien des del temple de Karnak (on ja hi ha varis exemplars) al temple de Luxor.
Ja se sabia per escrits (sobretot d'Heròdot, i altres "savis" de la Grècia antiga) que existia aquest camí, però al no haver-se trobat, es va suposar la seva desaparició al llarg del temps.
Ara, podem assegurar que aquest camí hi és, en tenim proves.

No aporta gaire més informació, però per qui ho prefereixi argumentar amb la font de la informació, aquí us deixo el link:

http://paper.avui.cat/article//cultura//136384/quatre/esfinxs/mes/luxor.html

1 Comments:

Anonymous Anónimo said...

necessitat de comprovar:)

24/2/10 05:27

 

Publicar un comentario

<< Home