Opinions..... llibres, música, art, cinema, etc...... Reflexions.... Opineu vosaltres també, podeu fer comentaris als posts ja publicats o publicar-ne de nous (si no esteu registrats a blogger, m'envieu un e-mail a joanm7@gmail.com i us dono d'alta, rebreu un correu de confirmació de blogger i ja podreu publicar)

3.3.11

Temps de Revoltes i DEMOcràcia

Ja veurem com acabarà tot l'embolic de les revoltes del món àrab, sempre és bo que governs corruptes i dictatorials s'enfonsin. La meva pregunta és si cal arribar a aquests extrems de repressió als que han estat sotmesos aquests països durant dècades per tal que la massa digui PROU.
Ara vull que penseu en el nostre cas, España, Catalunya, en aquest cas tant se val, ja que depenem de totes dues. No només en temps de crisi, sempre, insisteixo, sempre els polítics es riuen de nosaltres constantment. Està clar que som uns privilegiats per viure en una democràcia, però hauríem de dir PROU definitivament a tantes injustícies, lleis toves, polítics aprofitats, esportistes que guanyen milions d'euros, etc... Potser ens hauríem de moure pel Facebook i eines similars per fer la nostra revolta contra els nostres "dictadors", els polítics. La unió fa la força. Crec que hem de passar ja a un model definitiu de societat, ja ha passat el periode de DEMO-cràcia (si em permeteu el símil informàtic) i passar ja a un entor real, ja que el periode de prova (DEMO) ha fracassat.