Opinions..... llibres, música, art, cinema, etc...... Reflexions.... Opineu vosaltres també, podeu fer comentaris als posts ja publicats o publicar-ne de nous (si no esteu registrats a blogger, m'envieu un e-mail a joanm7@gmail.com i us dono d'alta, rebreu un correu de confirmació de blogger i ja podreu publicar)

17.2.09

Libros del Asteroide

Hola una altra vegada,
també us vull recomanar alguns llibres que m'he llegit darrerament que m'han agradat molt. Tots són de l'editorial Libros del Asteroide. No és que jo tregui d'això cap benefici econòmic però es que és cert que els llibres que edita aquesta editorial són d'un alt nivell literari. 
Em vaig començar a enganxar a aquesta editorial quan vaig llegir la Trilogia Deptford de Robertson Davies. Em va agradar tant que vaig seguir amb el mateix autor llegint la Trilogia de Cornish. Per cert, ara han publicat la segona part d'aquesta trilogia.
Seguidament vaig llegir El maestro Juan Martínez que estaba allí de Manuel Chaves Nogales. Imagineu-vos un "bailaor" gitano que el va enxampar la Revolució Russa i va haver-se de buscar la vida.
L'altre que us recomano és El Pentateuco de Isaac d'Angel Wagenstein. És un llibre sobre la Segona Guerra Mundial ple d'ironia i d'humor que s'enfot dels tòpics jueus. Probablement un dels millors llibres que he llegit mai.
I finalment, el millor llibre que he llegit en molt de temps. És emocionant, optimista, entretingut, simplement brutal! En lugar seguro de Wallace Stegner. Un cant a l'amistat pura i desinteressada.
Fins la propera,
Màrius

2 Comments:

Blogger J. Gorienko said...

Gràcies! crec que començaré per "El Pentateuco de Isaac"

Salut i peles!

17/2/09 15:41

 
Blogger Duffman said...

Doncs a mi també m'ha creat interés la de "El Pentateuco de Isaac"
A mi aquestes m'encanten (Segona Guerra Mundial). Ara, no obstant, hauré d'esperar perquè encara estic en la 3a obra de Los Hijos de la Tierra (de moment, en té 5). Quan me'ls hagi llegit, faré un post per expressar la meva opinió de les 5 obres (de moment, per mi, excel·lent).
Ens veiem!!

18/2/09 13:31

 

Publicar un comentario

<< Home